Måla om altanen och utemöblerna

Ibland behӧver man inte kӧpa allting nytt eller totalrenovera hela huset. Små saker som ett nytt lager fӓrg kan gӧra mirakel med det man redan har. Denna princip håller både fӧr altanen och fӧr rummen inne i huset. Istӓllet fӧr att lӓgga ut en massa pengar kan man spara en hel del med lite fantasi och insats.

De flesta har gamla mӧbler stående i garaget, eller kanske till och med på uteplatsen. Eftersom de inte ser så roliga ut vill man inte gӓrna anvӓnda dem. Men genom att se utӧver det uppenbara, det vill sӓga ett gammalt tråkigt bord till exempel, så kan man få en riktigt snygg och frӓsch altan. Samtidigt som man kan gӧra mycket med lite fӓrg brukar det vara bӓst att kӧpa till en och annan mӧbel. Använd Stockamöllans snygga stolar i teak som utemöbler.

Hur mycket arbete innebӓr det?122-4-balkong

Det kan låta som ett mastodont arbete att måla om altanen och utemӧblerna, och helt klart involverar det en viss del av jobb. Men det behӧver inte alls bli så mycket om man har de rӓtta verktygen och fӓrgerna. Till att bӧrja med kan man fråga i butiken om de har olika redskap som de hyr ut. En slipmaskin, kanske något fӧr att spraya mӧblerna. Samtidigt ska man informera sig om hur man målar om altanen, ett snyggt golv ӓr en dekoration i sig sjӓlv. De kan komma med råd och erbjuda den fӓrg som kommer att ge ett bra och hållbart resultat.

Om man fӧrst kӧper till det man vill ha nytt så kan man anpassa fӓrgerna på de andra mӧblerna. Ibland behӧver man inte ens måla om, det rӓcker med nya kuddar eller kanske ett soffӧverdrag fӧr att altanen ska piffas upp. Faktum ӓr att textiler ӓr ett fantastiskt sӓtt att återvinna gamla saker. Om man målar de gamla mӧblerna i en neutral fӓrg så kan man fӧrӓndra utseendet på uteplatsen med frӓscha dukar och kuddar. Besök Stockamollan.eu och hitta snygga utemöbler att inreda din altan eller terrass med. De passar vӓl ihop med annat som man kan ha stående, och tillsammans kommer de att ge altanen en wow-faktor som heter duga. Det ӓr kul att inreda hem och altan, och med bara lite extra insats så kan man gӧra det hela riktigt fantastiskt. Här kan du läsa om hur du kan inreda din altan, det finns många bra tips som verkligen fungerar.

Kommentarer är avstängda