Smarta lösningar för barnens rum

79-4-barnens-skrivbordÄven om man kan ha mycket kul när man inreder barnens rum så kan det ibland vara ganska frustrerande. Det gäller att få plats med sängar, skrivbord, förvaring och hyllor. Om barnkammaren inte är så stor kan det kännas som att barnen själva inte får plats. Eller så blir det allt för dyrt med just de möbler man har lust att köpa. Det är här som smarta lösningar kommer in i bilden.

En del bra ide’er är egentligen inte så konstiga eller speciella, det handlar mer om sunt förnuft. Våningssängar, till exempel, har varit många föräldrars räddare i nöden. De frigör golvytan som barnen kan behöva för annat. Ett skrivbord, en lekmatta eller kanske en liten fåtölj för att sitta och läsa eller lyssna på musik i.

Bra och billiga barnmöbler

En viktig sak att tänka på vid köp av barnmöbler är att de är säkra. De ska inte kunna vältas eller gå sönder, även om barnen ibland leker ganska hårt. Samtidigt ska färgen inte flagna och framför allt inte vara giftig. Det samma gäller för de textiler som barnen har runt omkring sig, de ska inte behöva andas in farliga ämnen.

Det behöver inte kosta så mycket med smarta lösningar för barnrummet. Genom att kombinera olika möbler kan man få till ett riktigt bra och användbart rum. Barnmöbler.se säljer billiga barnsängar online, till exempel, och här finns det mycket att välja på. En del barn önskar sig en riktigt speciell säng, gärna en som föreställer sagofigurer eller leksaker. Men ibland kan man åstadkomma samma effekt billigt och lätt med lite fantasi.

Smarta föräldrar med glada barn

Vissa saker måste bara få plats i barnens rum, och sängen är en av dem. Om de är lite större kanske ett skrivbord kommer högt upp på listan, och så vidare. Vissa föräldrar satsar på en ordentlig säng som kanske inte kostar så mycket, och utgår sedan från den. Med ett härligt överkast och en hög med kuddar kan man göra om en helt vanlig säng till ett fartyg eller träd i amazondjungeln. Det handlar om att tänka lite utanför det vanliga, och komma upp med något som passar barnen.

www.barnmöbler.se hittar ni fina och billiga möbler till barn som är helt perfekta att använda som bas för det tema man vill ha i barnkammaren. En smart lösning är att lägga saker under sängen, eller sätta upp hyllor på väggarna.  Ge barnen det de behöver, för både lek och vila.

Kommentarer är avstängda