Satsa på en ordentlig barnsäng

Ett barnrum ska vara en magisk plats där fantasin blir till verklighet framför de smås ögon. Detta kan du hjälpa till med genom att inreda barnkammaren efter barnens intressen. Kanske är det ett rum med sjörövartema eller prinsessor och älvor? Eller varför inte en cirkus?

20-4(2)-barnrum-inredningAtt hitta inspiration, tips och idéer till hur du ska inreda ditt barns rum är knappast svårt i dag. Med en enkel sökning på nätet kommer du att få upp en rad olika alternativ och varianter. Givetvis behöver du inte följa dessa bilder till punkt och pricka – men det kan vara en bra knuff för att komma i gång med omvandlingen av rummet. Det är inte heller någon dum idé att låta barnen vara med. De kommer förmodligen att tycka att det är både spännande och roligt när deras rum förvandlas.

Neutrala möbler

I takt med att barnen växer kommer självklart även deras intressen att förändras. Därför är det bra att försöka inreda rummet smart i den bemärkelsen att det inte krävs så stora förändringar för att rummet ska kunna anpassas efter barnens ålder. Det kan du bland annat göra genom att lägga pengar på neutrala och snygga möbler av kvalitet från början. Sedan kan dekorationer och färg på väggarna bytas ut emellanåt. Allt inom inredning till barnrummet finns på www.barnsängar.se så att du kan inreda som du önskar.

Vill du ha ännu fler idéer inför ditt projekt att ta dig an barnkammaren och göra om den kan du gå in på Ekuriren.se som tipsar om hur man skapar ett lekfullt rum till barnen med hjälp av små enkla medel.

 

Kommentarer är avstängda